U14 Pályaíjász verseny GP3

U14 Pályaíjász verseny GP3.

Először is szeretném megosztani azon reményemet, hogy minden gyerek, aki ma ezen a versenyen részt vett, megkapja a kellő elismerést. A rekkenő hőségben, merem kockáztatni, hogy a nyári szünetben folyamatosan, edzésre jár, gyakorol és versenyre jár. Strandolás, medencézés, szobában való hűsölés helyett kimegy a tűző napra versenyezni. Tényleg le a kalappal ma minden gyerek előtt, mert rettenetes hőséggel küzdöttünk ma. Ezúton is tiszteletem és gratulációm Nekik.

A kis meseíjászokra különösen büszke vagyok. Ma hárman képviselték egyesületünket méltó módon. Szépek a dobogós helyezések, Veca aranyéremmel, Krisztofer bronzéremmel térhetett haza. Kadosa ötödik helyezése ugyan nem dobogós, de a harmadosztályú minősítési szintet újra meglőtte. Folyamatosan fejlődnek, úgy technikailag, mint mentálisan. Ezek mellett roppant büszkeséggel tölt el, hogy milyen fair play versenyzőink vannak. Örülök, hogy más sikerét is becsülik, örülök, hogy nem ellenfélként tekintenek a mezőny többi versenyzőjére, hanem sporttársként! Kadosa a verseny előtt a mezőnye legügyesebb versenyzőjétől, azaz egy másik kisfiútól, kapott egy kis ajándékot is. Engem személy szerint letaglózott ez a kis gesztus.

Higgyétek el, az esetleg lassabbnak vélt, de annál biztosabb előre mutató fejlődés türelmet igényel, de bőven meghozza gyümölcsét. Mi nem számoljuk a pontokat a még le sem lőtt körök előtt vagy közben, nem toljuk le a gyerekeket, ha nem pont úgy sikerül egy lövés, ahogy tervezték. Sokkal többet jelent nekünk, hogy Veca egy kevésbé jól sikerült kör után is vidáman jön a lővonal mögé, hogy Krisztofer őszintén gratulál az Őt legyőzőnek, hogy Kadosa széles mosollyal a száján áll az ötödik helyen. Tudják, hogy milyen büszkék vagyunk Rájuk! Naná, hogy büszkék vagyunk!

Drágáim! Legyetek Ti is nagyon büszkék Magatokra! A mai napon újra fantasztikus erőről, kitartásról tettettek tanúbizonyságot!

hu_HUHungarian