U14 Serdülő és Gyerek Egyéni Pályaíjász Országos Bajnokság 2020

U14 Serdülő és Gyerek Egyéni Pályaíjász Országos Bajnokság 2020

Délelőtt már éppen fogalmaztam magamban, hogy ez bizony nem a mi napunk… Fáradtak is voltunk, a gyerekek sem voltak igazán a toppon… Mindenkinél volt ma mentális mélypont, amiből igen nehéz feljönni jóformán percek alatt, hiszen folyamatosan versenyben vagyunk, lőni kell, az eredményhez jót is kell lőni.

Muszáj megjegyeznem, hogy mi nem számoljuk minden sorozat után a pontokat, a versenytársakét pláne nem. A mi sportolóink nincsenek általunk teljesítmény kényszerbe helyezve. Természetesen szeretjük a jó eredményeket és ez a cél, de a legfontosabb az utánpótláskorú versenyzőknél, hogy szokják a versenyszituációt, érezzék jól magukat, szeressék azt, amit csinálnak, szívből jöjjön az eredményesség utáni vágy – hisszük, hogy ez a hosszú távú versenyzés, versenyben maradás alapja.

Jött a két 12-es sorozat közti szünet, összekaptuk magunkat és nem adtuk fel! Tűzött a nap, megint nem kímélt minket, hőség volt újra… Aha… A második 12-es kör elején újabb extra kihívás, ott azt hittem, vége a világnak is… Külön köszönet Tamás Trischlernak a segítségért! Neki is része van abban, hogy mentálisan és technikailag is támogatott. Nem adtuk fel, lőni jöttünk, lőni is fogunk, lesz ami lesz

Három versenyzőnk rangsoroló alapján végleges eredménye Visnyei Zalán kiváló egyéni csúccsal országos bajnoki aranyérmes, Visnyei Lili országos bajnoki ezüstérmes, Dobos Veronika országos bajnoki ezüstérmet hozott, ismét bőven meglőve az első osztályú minősítést! Itt már büszke voltam, büszkék voltunk nagggggyon! Jöttek a döntők…ahol Hamar Krisztofer „belőtte magát” egy országos bajnoki második helyre, egy csodaszép ezüstérmes helyre! Kadosa, a sok viszontagság után a döntőkben szárnyalt! Minden erejét összeszedve megszerezte az országos bajnoki bronzérmet! Őszintén mondom, megkönnyeztük! Csodálatosak vagytok srácok, mérhetetlenül büszkék vagyunk RÁTOK! RÁTOK, akik egész nyáron strandolás helyett a hőségben, a tűző napon, sokszor esőben, fülledt időben a szórakozás helyett KEMÉNYEN DOLGOZTATOK! Megdolgoztatok ezekért az eredményekért! A nyári szünidő nagy részében edzettetek, akkor is, ha nem volt olyan nagy kedvetek hozzá! Bizony, bizony…ezt a kitartást felnőttek is megirigyelhetnék! Le a kalappal előttetek!

A mai nappal véget ért a 2020-as év kültéri szezonja és Ti a legnagyobb ajándékot adtátok nekünk, edzőknek, hogy micsoda teljesítményre, micsoda fejlődésre vagytok képesek! Hajrá Gyerekek, HAJRÁ MESE, HAJRÁ Lili, Veca, Zalán, Krisztofer és Kadosa! Büszkeségünk határtalan!!!!!!!!

hu_HUHungarian